Pariloidut lampaankyljykset fetajuustokastikkeessa

Kermainen juustokastike kruunaa tämä ruokalajin. Ranskankerman ja fetajuusto yhdistelmä maistuu herkulliselta sekä lihan että uuniperunoiden kanssa.

4 annosta

  • 8 lampaankyljystä
  • 4 isoa uuniperunaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • 100 g fetajuustoa
  • 2 dl ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja kypsennä perunoita tunnin ajan.

2. Voitele lampaankyljykset oliiviöljyllä ja pariloi niitä 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Soseuta fetajuusto ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa kastike lampaankyljysten ja perunoiden lisukkeena.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.