Pariloidut lampaankyljykset fetajuustokastikkeessa
Kermainen juustokastike kruunaa tämä ruokalajin. Ranskankerman ja fetajuusto yhdistelmä maistuu herkulliselta sekä lihan että uuniperunoiden kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4 annosta
- 8 lampaankyljystä
- 4 isoa uuniperunaa
- oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
- 100 g fetajuustoa
- 2 dl ranskankermaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja kypsennä perunoita tunnin ajan.
2. Voitele lampaankyljykset oliiviöljyllä ja pariloi niitä 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Soseuta fetajuusto ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa kastike lampaankyljysten ja perunoiden lisukkeena.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa