Pariisinpalat

Maukkaita suupaloja.

Neljälle

  • 2 levyä pakastettua voitaikinaa
  • 2-3 omenaa
  • kidesokeria
  • 4 rkl aprikoosimarmeladia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata taikina puoliksi ja kaulitse levyjä hieman. Jaa ne neljään osaan, laita leivinpaperille pellille ja pistele haarukalla. Paista 5 minuuttia uunin keskitasolla.

2. Kuori omenat ja lohko ne ohuesti. Ota pelti nopeasti uunista ja laita omenat taikinalle, ripottele halutessasi päälle hieman sokeria.

3. Paista 15-20 minuuttia uunin keskitasolla kunnes taikina on kauniin väristä ja omenat tuntuvat pehmeiltä. Levitä marmeladi heti päälle kun palat tulevat uunista.

Parhaat ruokaohjelmat