Pariisinpalat
Julkaistu
Maukkaita suupaloja.
Neljälle
- 2 levyä pakastettua voitaikinaa
- 2-3 omenaa
- kidesokeria
- 4 rkl aprikoosimarmeladia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata taikina puoliksi ja kaulitse levyjä hieman. Jaa ne neljään osaan, laita leivinpaperille pellille ja pistele haarukalla. Paista 5 minuuttia uunin keskitasolla.
2. Kuori omenat ja lohko ne ohuesti. Ota pelti nopeasti uunista ja laita omenat taikinalle, ripottele halutessasi päälle hieman sokeria.
3. Paista 15-20 minuuttia uunin keskitasolla kunnes taikina on kauniin väristä ja omenat tuntuvat pehmeiltä. Levitä marmeladi heti päälle kun palat tulevat uunista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje