Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pariisilaispitko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Käytä valmiiksi kaulittua, pitkulaista voitaikinaa. Jos sellaista ei löydy, voit käyttää myös pakastettua voitaikinaa isoiksi levyiksi kaulittuna.

6-8 palaan

  • 1 valmiiksi kaulittu voitaikinalevy

Täyte

  • 3 omenaa, ohuina lohkoina
  • 1 dl appelsiinimarmeladia
  • 1 kananmuna penslaukseen

Valmistusohje

1. Kääri valmiiksi kaulittu voitaikina auki leivinpaperilleen. Kääntele taikina kokoon kolmeen osaan ja kaulitse se n. 25X12 cm kokoiseksi. Merkitse taikinapyörällä viiva n. 1 cm reunan sisäpuolelle.

2. Asettele omenalohkot kattotiilten tavoin reunan sisäpuolelle. Laita pitko jääkaappiin n. 30 minuutiksi.

3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita pitko pellille. Penslaa pitkon taikinareuna munalla ja levitä omenoille marmeladia. Paista n. 20 minuuttia.

Lisää aiheesta:

LuumutartelettiHedelmänyytitKahvisarvet marmeladillaKahvisarvetYlipitkä omenaviineriVoitaikinanyytit omenalla
LeivoksetJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Leivokset
  • 26.10.202012:34
    Hellapoliisi

    Helppo halloween-resepti: Katin lakritsi-aprikoosileivokset

  • 17.04.202011:05
    Hellapoliisi

    Miljonäärin murotaikinaneliöt – Katin syntisen hyvät herkkupalat valmistuvat superhelposti

  • 23.11.201707:29
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Tekninen tehtävä – Mazariinileivos

  • 01.11.201720:00
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Villiyrtit: Kristan "Makea metsä"

  • 01.11.201720:00
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Villiyrtit: Marionin raikkaat nokkosleivokset