Mainos
Mainos

Papusalaatti ja sosekeitto

Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu herkullinen ja terveellinen kasvisruoka, jossa on käytetty pääosin papuja. Pavut ovat loistava proteiinien, vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Ne ovat kasvisruoassa hyvä pääraaka-aine.

2 annosta

    Papusalaatti

    • 500 g erilaisia palkokasveja (härkäpapua, mustaa papua jne.)
    • 1 rasia mix-salaattia
    • oliiviöljyä

    Sosekeitto

    • 300 g pakastepapuja
    • 4 dl kanalientä
    • 1 tl intiaanisokeria
    • suolaa ja valkopippuria myllystä

    Valmistusohje

    Laita kaikki keiton ainesosat kattilaan. Anna kiehahtaa noin 4 min ajan.

    Soseuta tehosekoittimessa tai sauvalla hienoksi keitoksi.

    Paista papusekoitus paistinpannulla oliiviöljyssä.

    Mausta suolalla ja pippurilla.

    Sekoita pavut ja salaatti. Tarjoile keiton päällä. 


     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.