Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Papusalaatti ja sosekeitto

Julkaistu 26.10.2016 09:48

MTV LIFESTYLE

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

2 annosta

    Papusalaatti

    • 500 g erilaisia palkokasveja (härkäpapua, mustaa papua jne.)
    • 1 rasia mix-salaattia
    • oliiviöljyä

    Sosekeitto

    • 300 g pakastepapuja
    • 4 dl kanalientä
    • 1 tl intiaanisokeria
    • suolaa ja valkopippuria myllystä

    Valmistusohje

    Laita kaikki keiton ainesosat kattilaan. Anna kiehahtaa noin 4 min ajan.

    Soseuta tehosekoittimessa tai sauvalla hienoksi keitoksi.

    Paista papusekoitus paistinpannulla oliiviöljyssä.

    Mausta suolalla ja pippurilla.

    Sekoita pavut ja salaatti. Tarjoile keiton päällä. 

    Lisää aiheesta:

    PunapapusalaattiPavut kookosmaidossaPapuja mausteisessa tomaattikastikkeessaVegepyttipannu linsseilläPasta-papukeittoMaissi-peruna-papumuhennos
    PavutPääruoatKasvisruoka

    Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu herkullinen ja terveellinen kasvisruoka, jossa on käytetty pääosin papuja. Pavut ovat loistava proteiinien, vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Ne ovat kasvisruoassa hyvä pääraaka-aine.

    Tuoreimmat aiheesta

    Pavut
    • 04.10.202407:44
      Papukeitto

      Meksikolainen papukeitto

    • 26.10.201609:48
      Pääruoat

      Papusalaatti ja sosekeitto

    • 18.02.201300:00
      Lisäkeruoat

      Keitettyjä vahapapuja

    • 18.02.201300:00
      Alkuruoat

      Valkoisia papuja tomaatin ja avokadosalaatin kera

    • 18.02.201300:00
      Kananmunaton

      Härkäpapuja ja pecorinoa