Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paprikat kananmaksatäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paprikat ovat värikäs ja vitamiinipitoinen lisä ruokaan. Valitse lempivärisi. Esikeitä ne niin paprikoista tulee pehmeitä ja maukkaita.

Kolmelle-neljälle

  • 3 vihreää paprikaa
  • 1 pkt pakastettua kananmaksaa
  • 1 tl meiramia, murustettuna
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • n. 300 g herkkusieniä, ohuina viipaleina
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl lientä
  • 3 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Esikeitä ne kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia. Laita uunivadille.

2. Hienonna puoliksi sulatettu maksa karkeasti.

3. Freesaa sipulia ja sieniä kunnes ne saavat väriä.

4. Freesaa sitten maksa ja mausta. Sekoita kaikki ainekset pannussa, lisää tomaattipyree ja liemi ja keitä 5 minuuttia.

5. Täytä paprikat. Ripottele päälle juustoa ja laita uuniin n. 15 minuutiksi. Tarjoile riisin kera.

Lisää aiheesta:

Punakampelakääryleet meksikolaisella vihannessekoituksellaÄyriäisrisottoTäytetyt paprikatPaprikoita ja lampaanjauhelihaaPaprikaa ja kananmaksaaSyksyiset, sienitäytteiset paprikat
Täytetyt paprikatPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tonnikalarullat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillattu paprika fetajuuston kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Täytetyt paprikat, tomaatit ja herkkusienet

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kuskustäytetyt paprikat

  • 18.02.201300:00
    Perunagratiini

    Sieni-riisitäytetyt paprikat perunagratiinin kera