Paprikat kananmaksatäytteellä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5665780/landscape16_9/515/290/4b71b22ee95b26f0b71e29b011d99fda/gG/934128-5359.jpg)
Paprikat ovat värikäs ja vitamiinipitoinen lisä ruokaan. Valitse lempivärisi. Esikeitä ne niin paprikoista tulee pehmeitä ja maukkaita.
Kolmelle-neljälle
- 3 vihreää paprikaa
- 1 pkt pakastettua kananmaksaa
- 1 tl meiramia, murustettuna
- 2 keltasipulia, hienonnettuina
- n. 300 g herkkusieniä, ohuina viipaleina
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl lientä
- 3 dl juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Esikeitä ne kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia. Laita uunivadille.
2. Hienonna puoliksi sulatettu maksa karkeasti.
3. Freesaa sipulia ja sieniä kunnes ne saavat väriä.
4. Freesaa sitten maksa ja mausta. Sekoita kaikki ainekset pannussa, lisää tomaattipyree ja liemi ja keitä 5 minuuttia.
5. Täytä paprikat. Ripottele päälle juustoa ja laita uuniin n. 15 minuutiksi. Tarjoile riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka