Pappardellepastaa, naudansuikaleita ja sieniä pippurisessa kastikkeessa
Liha ja sienet sopivat hyvin pippurisen kastikkeen kumppaniksi. Tämä helposti ja nopeasti valmistuva ruoka on kiitollista vierasruokaa. Ruokaan sopivat myös tuoreet tai pakastetut metsäsienet.
4 annosta
- 400 g pappardellepastaa
- 200 g naudanlihaa
- 100 g herkkusieniä
- 1 sipuli
- 3 dl kermaa
- 4 dl lihalientä
- 1 rkl viherpippuria
- 1 rkl roseepippuria
- ½ rkl mustapippuria
- 1 tl dijonsinappia
- 2 rkl voita
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sienet ja sipuli ruokalusikallisessa voita. Mausta viher-, rosee- ja mustapippurilla. Lisää lihaliemi, kerma ja sinappi. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Siivilöi kastikkeesta mausteet.
3. Suikaloi liha. Sulata pannulla loput voista ja ruskista suikaleet nopeasti. Lisää suikaleet kastikkeeseen. Sekoita joukkoon vastakeitetty pasta ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike