Pappardelle sienten kera

Tarjolle alkuruuaksi herkullinen sieni-pippuripasta.

Neljälle

  • 240 g pappardelle-pastaa
  • 5 dl kantarelleja
  • 1 sipuli
  • 2 rkl voita
  • 1 tl viherpippuria
  • ½ tl rosépippuria
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 tomaattia

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön.

2. Harjaa ja perkaa sienet. Kuori ja silppu sipuli. Laita sienet kylmälle pannulle ja kuumenna. Anna kosteuden haihtua pois, lisää sitten pannulle voi ja paista sienet. Mausta viher-,rosé- ja mustapippurilla. Ota sienet pannulta.

3. Kuullota sipulisilppu voissa ja sekoita sienet sipulin kanssa. Sekoita ne yhdessä juurikeitetyn pastan kanssa ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.