Pappardelle sienten kera
Tarjolle alkuruuaksi herkullinen sieni-pippuripasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 240 g pappardelle-pastaa
- 5 dl kantarelleja
- 1 sipuli
- 2 rkl voita
- 1 tl viherpippuria
- ½ tl rosépippuria
- ½ tl mustapippuria
- 2 tomaattia
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön.
2. Harjaa ja perkaa sienet. Kuori ja silppu sipuli. Laita sienet kylmälle pannulle ja kuumenna. Anna kosteuden haihtua pois, lisää sitten pannulle voi ja paista sienet. Mausta viher-,rosé- ja mustapippurilla. Ota sienet pannulta.
3. Kuullota sipulisilppu voissa ja sekoita sienet sipulin kanssa. Sekoita ne yhdessä juurikeitetyn pastan kanssa ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut