Pappardelle sienten kera
Tarjolle alkuruuaksi herkullinen sieni-pippuripasta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 240 g pappardelle-pastaa
- 5 dl kantarelleja
- 1 sipuli
- 2 rkl voita
- 1 tl viherpippuria
- ½ tl rosépippuria
- ½ tl mustapippuria
- 2 tomaattia
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön.
2. Harjaa ja perkaa sienet. Kuori ja silppu sipuli. Laita sienet kylmälle pannulle ja kuumenna. Anna kosteuden haihtua pois, lisää sitten pannulle voi ja paista sienet. Mausta viher-,rosé- ja mustapippurilla. Ota sienet pannulta.
3. Kuullota sipulisilppu voissa ja sekoita sienet sipulin kanssa. Sekoita ne yhdessä juurikeitetyn pastan kanssa ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa