Pappardelle sienten kera

Tarjolle alkuruuaksi herkullinen sieni-pippuripasta.

Neljälle

  • 240 g pappardelle-pastaa
  • 5 dl kantarelleja
  • 1 sipuli
  • 2 rkl voita
  • 1 tl viherpippuria
  • ½ tl rosépippuria
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 tomaattia

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön.

2. Harjaa ja perkaa sienet. Kuori ja silppu sipuli. Laita sienet kylmälle pannulle ja kuumenna. Anna kosteuden haihtua pois, lisää sitten pannulle voi ja paista sienet. Mausta viher-,rosé- ja mustapippurilla. Ota sienet pannulta.

3. Kuullota sipulisilppu voissa ja sekoita sienet sipulin kanssa. Sekoita ne yhdessä juurikeitetyn pastan kanssa ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!