Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pannupihvi ja sipuliliemi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pannupihvi on kotiruokien klassikko. Perinteisesti se tarjoillaan sipuliliemen ja keitettyjen perunoiden kanssa, myös puolukkahillo sopii lautaselle.

Neljälle

  • 500 g naudanjauhelihaa
  • 300 g sianjauhelihaa
  • 2 keltasipulia
  • 2 rkl vettä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 2 dl lihalientä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori sipuli ja raasta se hienoksi, lisää jauhelihaan. Työstä jauheliha, vesi, suola ja pippuri notkeaksi. Huuhdo kädet kylmässä vedessä ja muotoile lihataikinasta 12 pientä pihviä.

2. Ruskista 1 rkl voita keskilämmöllä pannussa ja paista pihvejä nopeasti 1 minuutti molemmin puolin. Laita pihvit uuninkestävään vuokaan ja vuoka uuniin 15 minuutiksi.

3. Suikaloi sipuli ja paista se kullankeltaiseksi voissa keskilämmöllä, n. 10 minuuttia. Kaada päälle liemi, kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutama minuutti kannen alla. Tarjoile pannupihvien kera.

Lisää aiheesta:

Syksyinen sipulikeittoPossunfileetä ja pikkusipuleita padassaPunasipulipihviPossunfilee ja viherpippurikastikePannupihvit sipuliliemessäSuikaloitu lehtipihvi sinappikastikkeessa
PannupihviPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pannupihvi
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pannupihvit sipulin kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pannupihvi ja sipuliliemi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suutarinlaatikko

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Pannupihvit sipuliliemessä

  • 18.02.201300:00
    Sienisato

    Pannupihvi kantarellikastikkeen kera