Pannuleivät

Lapset rakastavat pannuleipiä välipalana.

20 kpl

  • 2 tl kokonaisia fenkolinsiemeniä
  • 2 tl kokonaisia aniksia
  • 13 dl ruissihtijauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl soodaa
  • 5 dl piimää
  • 1 ½ dl vaaleaa siirappia

Valmistusohje

1. Murskaa fenkolinsiemenet ja anikset morttelissa. Sekoita ne sekä ruissihtijauhot, suola ja sooda.

2. Yhdistä piimä ja siirappi, lisää jauhoseokseen ja vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 20 osaan, kaulitse pyöreiksi leipäsiksi ja pistele ne haarukalla.

3. Paista leivät keskilämmöllä kuivalla paistinpannulla, muutama minuutti molemmin puolin. Leivistä ei pidä tulla liian tummia. Anna jäähtyä ritilällä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja