Pannuleivät

Lapset rakastavat pannuleipiä välipalana.

20 kpl

  • 2 tl kokonaisia fenkolinsiemeniä
  • 2 tl kokonaisia aniksia
  • 13 dl ruissihtijauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl soodaa
  • 5 dl piimää
  • 1 ½ dl vaaleaa siirappia

Valmistusohje

1. Murskaa fenkolinsiemenet ja anikset morttelissa. Sekoita ne sekä ruissihtijauhot, suola ja sooda.

2. Yhdistä piimä ja siirappi, lisää jauhoseokseen ja vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 20 osaan, kaulitse pyöreiksi leipäsiksi ja pistele ne haarukalla.

3. Paista leivät keskilämmöllä kuivalla paistinpannulla, muutama minuutti molemmin puolin. Leivistä ei pidä tulla liian tummia. Anna jäähtyä ritilällä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!