Pannacotta valkosuklaalla
Pehmeä pannacotta sopii hyvin yhteen tuoreiden marjojen sekä rapean keksin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Kuudelle
- 5 dl kermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g valkosuklaata
- 3 liivatelehteä
Koristeluun
- vadelmia
- keksejä
Valmistusohje
1. Paloittele suklaa. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kerma ja vaniljasokeri kiehuvaksi.
2. Lisää suklaa kermaan ja anna sen sulaa samalla sekoittaen. Puristele liivatteista vesi ja laita ne kerma-suklaaseokseen. Sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.
3. Kaada seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia ennen tarjoilua. Koristele vadelmilla ja pienillä kekseillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan