Pannacotta valkosuklaalla

Pehmeä pannacotta sopii hyvin yhteen tuoreiden marjojen sekä rapean keksin kera.

Kuudelle

  • 5 dl kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 100 g valkosuklaata
  • 3 liivatelehteä

Koristeluun

  • vadelmia
  • keksejä

Valmistusohje

1. Paloittele suklaa. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kerma ja vaniljasokeri kiehuvaksi.

2. Lisää suklaa kermaan ja anna sen sulaa samalla sekoittaen. Puristele liivatteista vesi ja laita ne kerma-suklaaseokseen. Sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.

3. Kaada seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia ennen tarjoilua. Koristele vadelmilla ja pienillä kekseillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!