Pannacotta valkosuklaalla

Pehmeä pannacotta sopii hyvin yhteen tuoreiden marjojen sekä rapean keksin kera.

Kuudelle

  • 5 dl kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 100 g valkosuklaata
  • 3 liivatelehteä

Koristeluun

  • vadelmia
  • keksejä

Valmistusohje

1. Paloittele suklaa. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kerma ja vaniljasokeri kiehuvaksi.

2. Lisää suklaa kermaan ja anna sen sulaa samalla sekoittaen. Puristele liivatteista vesi ja laita ne kerma-suklaaseokseen. Sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.

3. Kaada seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia ennen tarjoilua. Koristele vadelmilla ja pienillä kekseillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja