Pehmeä pannacotta sopii hyvin yhteen tuoreiden marjojen sekä rapean keksin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Kuudelle
- 5 dl kermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g valkosuklaata
- 3 liivatelehteä
Koristeluun
- vadelmia
- keksejä
Valmistusohje
1. Paloittele suklaa. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kerma ja vaniljasokeri kiehuvaksi.
2. Lisää suklaa kermaan ja anna sen sulaa samalla sekoittaen. Puristele liivatteista vesi ja laita ne kerma-suklaaseokseen. Sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.
3. Kaada seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia ennen tarjoilua. Koristele vadelmilla ja pienillä kekseillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.