Mainos
Mainos

Pehmeä pannacotta sopii hyvin yhteen tuoreiden marjojen sekä rapean keksin kera.

Kuudelle

  • 5 dl kermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 100 g valkosuklaata
  • 3 liivatelehteä

Koristeluun

  • vadelmia
  • keksejä

Valmistusohje

1. Paloittele suklaa. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kerma ja vaniljasokeri kiehuvaksi.

2. Lisää suklaa kermaan ja anna sen sulaa samalla sekoittaen. Puristele liivatteista vesi ja laita ne kerma-suklaaseokseen. Sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.

3. Kaada seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa 2-3 tuntia ennen tarjoilua. Koristele vadelmilla ja pienillä kekseillä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.