Panna-cottaa ja mangoa
Kermainen mango-jälkiruoka huokuu rakkautta, sillä mango on tunnetusti sukuviettiä kiihottava hedelmä. Think sexy!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4 hengelle
- 3 1/2 dl rasvaista kuohukermaa
- 2 dl maitoa
- 3 maustamatonta liivatelevyä
- 1 kuorittu mango kuutioituna
- 2 rkl sokeria
- 1 rkl hunajaa
Valmistusohje
- Kaada kerma ja maito kattilaan. Lisää liivatelevyt.
- Tuo kattila liedelle ja sekoita kunnes liivate on liuonnut. Älä keitä! Lisää sokeri ja hunaja ja jatka sekoittamista kunnes sokeri on sulanut.
- Juuri ennen kun sekoitus kiehuu, ota kattila pois liedeltä. Kaada sekoitus siivilän läpi, jotta saat vaahdon pois ja jälkiruokaan samettimaisen koostumuksen.
- Anna sekoituksen jäähtyä ja lisää sekaan 3/4 mangokuutioista. Kaada viinilaseihin ja laita jääkaappiin kuudeksi tunniksi.
- Lisää jäljellä olevat mangokuutiot koristeeksi jokaisen annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka