Mainos
Mainos

Palttoonnapit savuporotäytteellä

30–40 kpl Väinämöisen palttoonnappeja

Täyte

  • 240 g smetanaa
  • 150 g savuporoa
  • 200 g pippurituorejuustoa

Koristeeksi

  • hienonnettua persiljaa
  • keltaista paprikaa
  • tuoretta kurkkua

Valmistusohje

Hienonna savuporo tehosekoittimella. Vaahdota smetana, lisää joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu poro.

Pursota täyte palttoonnapeille ja koristele hienonnetulla persiljalla ja pienellä paprikan palalla tai kurkulla.

Vinkki: Vastaavan täytteen voi tehdä myös kylmäsavukirjolohesta. Silloin pippurituorejuuston voi vaihtaa vaikkapa ruohosipulituorejuustoksi.

Resepti: Satu Nokkonen/Maa- ja kotitalousnaiset

Kuva:Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Timo Viljakainen

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.