Pakastettu juustokakku

Pakastettua juustokakkua on hyvä pitää pakastimessa jos saat odottamattomia vieraita.

10 palaan

  • 2 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 200 g Philadelphia-juustoa
  • 3 dl kuohukermaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 10 Digestive-keksiä

Valmistusohje

1. Erottele munat keltuaisiin ja valkuaisiin. Vatkaa sokeri ja keltuaiset ilmavaksi, lisää vaniljasokeri ja Philadelphia-juusto. Vatkaa kerma omassa kulhossaan ja kääntele siihen juustoseos.

2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi kolmannessa kulhossa ja sekoita muun massan kanssa. Murskaa keksit ja laita puolet niistä pyöreän irtopohjavuoan pohjalle. Kaada taikina vuokaan ja ripottele loput keksinmurut päälle.

3. Laita pakastimeen 7-8 tunniksi. Ota kakku 15-30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja