Pakastettu juustokakku
Pakastettua juustokakkua on hyvä pitää pakastimessa jos saat odottamattomia vieraita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
10 palaan
- 2 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 200 g Philadelphia-juustoa
- 3 dl kuohukermaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 10 Digestive-keksiä
Valmistusohje
1. Erottele munat keltuaisiin ja valkuaisiin. Vatkaa sokeri ja keltuaiset ilmavaksi, lisää vaniljasokeri ja Philadelphia-juusto. Vatkaa kerma omassa kulhossaan ja kääntele siihen juustoseos.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi kolmannessa kulhossa ja sekoita muun massan kanssa. Murskaa keksit ja laita puolet niistä pyöreän irtopohjavuoan pohjalle. Kaada taikina vuokaan ja ripottele loput keksinmurut päälle.
3. Laita pakastimeen 7-8 tunniksi. Ota kakku 15-30 minuutiksi huoneenlämpöön ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka