Paistetut silakat

Ainekset

  • 600 g suolistettuja silakoita
  • ruisjauhoja
  • voita paistamiseen
  • jauhettua merisuolaa

Valmistusohje

Huuhdo silakat nopeasti kylmällä vedellä ja valuta ne hyvin. Pyörittele ruisjauhoissa. Ruskista voi pannulla ja paista silakoita noin 3 minuuttia/puoli keskilämmöllä. Mausta silakat jauhetulla merisuolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!