Julkaistu
Tätä herkullista jälkiruokaa et voi valmistella, banaanit pitää tarjoilla vastapaistettuina.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 banaania
- 2 rkl voita
- 1/3 dl muscovadosokeria
- 1 tl kanelia
Valmistusohje
1. Kuori ja halkaise banaanit pituussuuntaan. Kuumenna voi pannussa.
2. Laita banaanit pannuun ja ripottele päälle sokeria ja kanelia. Paista keskilämmöllä, kunnes banaanit ovat kauniin kultaisia.
3. Asettele neljälle lautaselle. Tarjoile jäätelön ja fariinisokerin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.