Paistetut banaanit

Tätä herkullista jälkiruokaa et voi valmistella, banaanit pitää tarjoilla vastapaistettuina.

Neljälle

  • 4 banaania
  • 2 rkl voita
  • 1/3 dl muscovadosokeria
  • 1 tl kanelia

Valmistusohje

1. Kuori ja halkaise banaanit pituussuuntaan. Kuumenna voi pannussa.

2. Laita banaanit pannuun ja ripottele päälle sokeria ja kanelia. Paista keskilämmöllä, kunnes banaanit ovat kauniin kultaisia.

3. Asettele neljälle lautaselle. Tarjoile jäätelön ja fariinisokerin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.