Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistettua suolasilliä sipulin ja kerman kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 6 liotettua suolasillifileetä
  • 2 sipulia
  • 50 g voita
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 muna
  • 1½ dl korppujauhoja
  • keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Pane aluksi perunat kiehumaan. Kuori ja viipaloi sipulit. Sulata pannulla puolet voista ja paista sipuliviipaleet miedolla lämmöllä kullanruskeiksi.

2. Paneroi sillä välin sillifileet. Vatkaa syvällä lautasella muna. Mittaa vehnä- ja korppujauhot omille lautasilleen. Kääntele sillifileet molemmin puolin ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.

3. Paista fileet jäljellä olevassa voissa kohtuullisella lämmöllä kullanruskeiksi ja pidä lämpimänä.

4. Kaada kerma sipuliviipaleiden päälle ja hauduta minuutin ajan. Nosta sillifileet varovasti lämpimälle tarjoiluvadille ja lusikoi päälle kerma ja sipuliviipaleet.

Lisää aiheesta:

Isän sillivatiPaistettua punakampelaa ”Belle Meunière”Merimiespihvit naudan sisäpaististaSilligratiini porsaankyljelläOmenasilakat perunamuusin keraTäytetyt ryynimakkarat ja viipaleperunat
Paistettu kalaPääruoatKalaruoka

Suolasillin sanotan olevan herrojen herkku. On tärkeää valvoa paistamista, jotta kala ei paistu liian pitkään ja murene. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita, mielellään kuorimattomia.

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala
  • 23.5.15:15
    Kala

    Sammaltöyrääntuvan villit haukilastut

  • 28.09.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti

  • 17.08.202412:00
    Tortillat

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 03.09.202112:37
    Perunagratiini

    Iisi kalalaatikko – helppo ja nopea kalaruoka

  • 06.02.202012:37
    Kalamureke

    Haukimurekepihvit