Paistettua siankylkeä sipulikastikkeella
Kaikista yksinkertaisin voi olla todella hyvää! Mutta muista, harva kotiruoka kaipaa yhtä paljon kastiketta kuin paistettu siankylki sipulikastikkeen kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 500 g viipaloitua siankylkeä
- 3 keltasipulia
- voita paistamiseen
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 5 dl maitoa
- pippuria
- ½ lihaliemikuutio
- keitettyjä perunoita
Valmistusohje
1. Sipulikastike: Kuori ja hienonna sipuli, paista voissa vaaleanruskeaksi. Ripottele päälle jauhot ja sekoita. Lisää maitoa samalla vatkaten, mausta pippurilla ja puolikkaalla liemikuutiolla. Lisäsuolaa ei tarvita.
2. Paista siankylkiviipaleet keskilämmöllä kuivalla pannulla. Siirtele siivuja hieman aluksi, muuten ne saattavat tarttua pannuun. Nosta ruskeaksi paistuneet, rapeat kylkiviipaleet pannulta, valuta talouspaperin päällä.
3. Tarjoile kylkiviipaleet kastikkeen ja keitettyjen kuoriperunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka