Paistettua lenkkimakkaraa sipulin ja kananmunien kera
Julkaistu
Lenkkimakkara on reilua, suomalaista ja lihaisaa ruokaa.
Neljälle
- 500 g lenkkimakkaraa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 keltasipulia
- voita paistamiseen
- 4 kananmunaa
Valmistusohje
1. Viipaloi makkara. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa.
2. Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi. Paista ne voissa.
3. Ota munat jääkaapista hyvissä ajoin, jotta ne lämpenevät huoneenlämpöisiksi. Paista munat, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut