Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistettua ankkaa pinaattilettujen kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rapeat ankan reisipalat saavat miellyttävää seuraa pinaattiohukaisista.

Neljälle

  • 4 ankanreisipalaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen

Pinaattiohukaiset

  • 1 ½ dl vehnäjauhoa
  • ½ dl ruis- tai grahamjauhoa
  • 200 g hienonnettua pinaattia
  • ½ tl suolaa
  • 4 dl maitoa
  • 4 munaa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • rypsiöljyä paistamiseen

Tarjoiluun

  • luumu- ja sipulimarmeladia

Valmistusohje

1. Sekoita jauhot ja suola kulhossa, vatkaa joukkoon puolet maidosta tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon pinaatti ja vatkaa loput maidosta ja munat sekä öljy. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.

2. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista ohuita lettuja.

3. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Paista ensin ankanreisien nahkapuoli rapeaksi kuumassa paistinpannussa. Suolaa ja pippuroi. Jälkipaista uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile pinaattilettujen kanssa.

Lisää aiheesta:

Tilli-tonnikalacrepsitFriteerattua kanaa maissiohukaisten ja pekonin keraPienet lindströminpihvit kermakastikkeessaPannupihvit sipuliliemessäCrêpes Maxim'sTanskalainen maksapasteija
AnkkaaPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Ankkaa
  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Vadelma-ankka ja suolapähkinäsalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Paahdettua ankanrintaa ja mausteista couscousia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Paistettua ankanrintaa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Oluessa haudutettua ankkaa ja korianteririisiä

  • 18.02.201300:00
    Kiinalaista

    Hoisin ankanrintaa