Paistettu naudan entrecôte ja superliemi
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 entrecôtepihvi ruokailijaa kohden
- voita
- öljyä
- n. 2 dl liha- tai kanalientä
- soijaa
- inkivääriä
- valkosipulia
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kuumenna pannu, lisää voi ja öljy. Paista pihvit mediumiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat folioon vetäytymään.
Valmista liemi lisäämällä pannulla olevan rasvan joukkoon liha- tai kanalientä, soijaa, raastettua inkivääriä ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää nokere voita. Asettele pihvit lautasille ja kaada kastike lihan päälle. Halutessasi voit siivilöidä kastikkeen ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Taivaallinen omenahillo