Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistettu kalkkunanrinta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tuore kalkkunanrinta on uunissa paistettuna mehevää ja maukasta. Hyvien lisäkkeiden kanssa siitä tulee juhlaruokaa.

Neljälle

  • 800 g tuoretta kalkkunanrintaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 rkl voita

Tarjoiluehdotuksia

  • uunijuureksia
  • perunapyöryköitä
  • täytettyjä filotaikinanyyttejä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta kalkkunanrinta suolalla ja pippurilla. Paista pannulla voissa kullanruskeaksi. Jatka paistamista uunissa 40 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpö on 77 astetta.

3. Ota liha uunista, kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä 10-20 minuuttia ennen kuin se leikataan ohuiksi viipaleiksi.

Lisää aiheesta:

Kanarulla peston ja tomaatin keraKokonaisena paistettua etuselkääUunipaistiPaahtopaisti pikkelsin kanssaHunajapaistettua porsaanpaistiaPorsaan ulkofilee pastan ja vihannesten kera
KalkkunaaPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunaa
  • 26.04.202408:45
    Välipalat

    Nopeat kalkkunawrapit

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Täytetyt kalkkunakääröt

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Kalkkuna-waldorfsalaatilla täytetyt voileivät

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tuliset kalkkunatikut

  • 18.02.201300:00
    Joulu

    Täytetty kalkkuna