Paholaisen munat – helppo pikkusuolainen kananmunista

Hellapoliisi
Paholaisen munat sopivat myös pääsiäispöytään. Helppotekoinen suolainen tarjottava on mainio lisä ruoalle tai vaikka iltapalaksi.
Ainekset
- vettä
- 6 kananmunaa
- 1 dl majoneesia
- 1 rkl Dijon Sinappia
- mustapippuria myllystä
- muutama viipale säilöttyä jalapenoa
Pinnalle
- ruohosipulia tai tilliä
Valmistusohje
Paholaisen munat valmistuvat näin:
- Laita kananmunat kiehuvaan veteen ja anna kiehua noin 7-8 minuuttia.
- Kastele kylmällä vedellä ja kuori.
- Halkaise kananmunat pituussuunnassa ja ota keltuaiset lautaselle. Lisää niiden joukkoon majoneesi, sinappi ja mustapippuria myllystä.
- Hienonna jalapenoviipaleet. Soseuta haarukalla ja pursota seos munankoloihin. Koristele ruohosipulilla tai tillillä. Tarjoa!