Paholaisen munat – helppo pikkusuolainen kananmunista

paholaisen-munat-1_210314_D851776-Edit-large
Hellapoliisi

Paholaisen munat sopivat myös pääsiäispöytään. Helppotekoinen suolainen tarjottava on mainio lisä ruoalle tai vaikka iltapalaksi.

Ainekset

  • vettä
  • 6 kananmunaa
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl Dijon Sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • muutama viipale säilöttyä jalapenoa

Pinnalle

  • ruohosipulia tai tilliä

Valmistusohje

Paholaisen munat valmistuvat näin:

  1. Laita kananmunat kiehuvaan veteen ja anna kiehua noin 7-8 minuuttia.
  2. Kastele kylmällä vedellä ja kuori.
  3. Halkaise kananmunat pituussuunnassa ja ota keltuaiset lautaselle. Lisää niiden joukkoon majoneesi, sinappi ja mustapippuria myllystä.
  4. Hienonna jalapenoviipaleet. Soseuta haarukalla ja pursota seos munankoloihin. Koristele ruohosipulilla tai tillillä. Tarjoa!

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.