Päärynät kolakastikkeella
Julkaistu
Klassinen ja rakastettu jälkiruoka! Tarjoile kastike lämpimänä, se jähmettyy kun olet norottanut sitä hedelmille ja jäätelölle. Koristele mielellään strösselillä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Kuudelle
- 1 iso prk päärynänpuolikkaita, 850 g
Kastike
- 3 rkl kidesokeria
- 1 tl kaakaojauhetta
- 1 tl voita
- 2 rkl siirappia
- 2 ½ dl kuohukermaa
- vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Laita valutetut päärynät vadille.
2. Sekoita kastike ilman vaniljaa ja kuumenna samalla sekoittaen kunnes se sakenee.
3. Mausta vaniljalla, kaada päärynöille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje