Mainos
Mainos

Klassinen ja rakastettu jälkiruoka! Tarjoile kastike lämpimänä, se jähmettyy kun olet norottanut sitä hedelmille ja jäätelölle. Koristele mielellään strösselillä.

Kuudelle

  • 1 iso prk päärynänpuolikkaita, 850 g

Kastike

  • 3 rkl kidesokeria
  • 1 tl kaakaojauhetta
  • 1 tl voita
  • 2 rkl siirappia
  • 2 ½ dl kuohukermaa
  • vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Laita valutetut päärynät vadille.

2. Sekoita kastike ilman vaniljaa ja kuumenna samalla sekoittaen kunnes se sakenee.

3. Mausta vaniljalla, kaada päärynöille.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.