Julkaistu
Tämä on ketterä jälkiruoka, jonka voit toki tarjoilla myös jäätelön kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle-kuudelle
- 6 päärynänpuolikasta (säilykepäärynöitä)
- 2 dl appelsiinimehua
- 2 rkl hunajaa
- 3 rkl hienonnettua pistaasipähkinää
- 3 dl kermaa
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Sulata hunaja paistokasarissa ja lisää mehu. Keitä kokoon hiljalleen, lisää tarvittaessa hedelmälientä purkista. Anna jäähtyä.
2. Vatkaa kerma ja vaniljasokeri.
3. Lisää päärynät kermavaahtoon, kaada päälle kastike ja ripottele päälle pistaasirouhe.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.