Paahtopaistileivät
Julkaistu
Tapaksia suomalaisittain! Kokeile helppoa reseptiä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- ruisleipää
- fenkolia
- oliiviöljyä
- suolaa, mustapippuria
- ruohosipulituorejuustoa
- salaatinlehtiä
- paahtopaistiviipaleita
- tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
Kuullota suikaloitu fenkoli pienessä määrässä oliiviöljyä. Anna jäähtyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Voitele leipäviipaleet tuorejuustolla ja nostele leivälle salaattia, paahtopaistia sekä fenkolia. Koristele tuoreella rosmariinilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa