Paahtopaistileivät
Julkaistu
Tapaksia suomalaisittain! Kokeile helppoa reseptiä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- ruisleipää
- fenkolia
- oliiviöljyä
- suolaa, mustapippuria
- ruohosipulituorejuustoa
- salaatinlehtiä
- paahtopaistiviipaleita
- tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
Kuullota suikaloitu fenkoli pienessä määrässä oliiviöljyä. Anna jäähtyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Voitele leipäviipaleet tuorejuustolla ja nostele leivälle salaattia, paahtopaistia sekä fenkolia. Koristele tuoreella rosmariinilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa