Paahtopaistia ranskalaisen tomaattisalaatin kera
Julkaistu
Kypsä paahtopaisti on kevyttä ja helppoa ruokaa. Vaihda perinteinen, raskas perunasalaatti kevyeen, raikkaaseen tomaattisalaattiin.
- Ruokavalio: Kevyt
Yhdelle
- n. 100 g viipaloitua paahtopaistia
- 1 tl hienonnettua ruohosipulia
- 1 tl hienonnettua persiljaa
- 1 iso tomaatti, viipaleina
- 1 keltasipuli, viipaleina
Kastike
- 1 rkl rapsi- tai oliiviöljyä
- 1 rkl vettä
- 1 tl viinietikkaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ½ tl vaaleaa dijonsinappia
- hieman rakuunaa
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, maista ja mausta tarvittaessa lisää.
2. Asettele paahtopaisti lautaselle ja ripottele päälle ruohosipulia ja persilja.
3. Viipaloi tomaatti ja sipuli ja asettele viipaleet lautaselle. Lusikoi päälle kastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan