Paahtopaistia kahden soseen kera
Valmis paahtopaisti on erittäin hyvää ja käytännöllistä, kun sinulla ei ole paljon aikaa valmistaa ruokaa. Usein paahtopaisti tarjoillaan vain perunasalaatin kanssa.
Neljälle
- 250 g valmista paahtopaistia
- 1 kypsä avokado
- 1 maustemitta suolaa
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ punainen chili
- 1 limen mehu
- 4 kypsää tomaattia
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- nacholastuja
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Kalttaa ja kuori tomaatit, poista siemenet ja hienonna tomaatit karkeasti. Sekoita ne öljyn, suolan ja vastajauhetun pippurin kanssa maun mukaan.
2. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha, muusaa se haarukalla. Hienonna chili ja sekoita avokadon kanssa, mausta suolalla, puristetulla valkosipulilla ja limemehulla.
3. Viipaloi kylmä paahtopaisti ja asettele vadille. Koristele nacholastuilla ja korianterilla, tarjoile avokado- ja tomaattisoseiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti