Paahtopaistia kahden soseen kera
Valmis paahtopaisti on erittäin hyvää ja käytännöllistä, kun sinulla ei ole paljon aikaa valmistaa ruokaa. Usein paahtopaisti tarjoillaan vain perunasalaatin kanssa.
Neljälle
- 250 g valmista paahtopaistia
- 1 kypsä avokado
- 1 maustemitta suolaa
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ punainen chili
- 1 limen mehu
- 4 kypsää tomaattia
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- nacholastuja
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Kalttaa ja kuori tomaatit, poista siemenet ja hienonna tomaatit karkeasti. Sekoita ne öljyn, suolan ja vastajauhetun pippurin kanssa maun mukaan.
2. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha, muusaa se haarukalla. Hienonna chili ja sekoita avokadon kanssa, mausta suolalla, puristetulla valkosipulilla ja limemehulla.
3. Viipaloi kylmä paahtopaisti ja asettele vadille. Koristele nacholastuilla ja korianterilla, tarjoile avokado- ja tomaattisoseiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka