Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paahdetut kastanjat suolapedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • n. 750 g kastanjoita
  • karkeaa suolaa
  • n. 100 g voita
  • hieman raastettua sitruunankuorta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Asettele kastanjat karkealle suolapedille uunipannuun. Leikkaa niiden terävään päähän ristiviillot ja aseta viillot ylöspäin. Paahda uunissa n. 25 minuuttia tai kunnes sisus on kermainen.

2. Sekoita samalla voi pehmeäksi ja sekoita sitruunankuoren kera. Laita kylmään.

3. Tarjoile kastanjat voinokareiden kera.

Lisää aiheesta:

Hunajaomenat mantelillaManteliomenatHunajakuorrutetut kastanjatSienikrustaditYksinkertaiset, paahdetut kastanjatPaahdetut kastanjat
KastanjatVälipalatAlkuruoatKananmunatonGluteenitonJouluKasvisruoka

Haluatko, että kotonasi tuoksuu kuten Pariisissa syksyisin? Paahda kastanjoita ja tarjoile ne naposteltavana! Kastanjat kannattaa ostaa kaupasta, sillä Suomen luonnossa kasvavat hevoskastanjat eivät ole syötäviä.

Lisäkeruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kastanjat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kastanjakeitto

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Hunajakuorrutetut kastanjat

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Yksinkertaiset, paahdetut kastanjat

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Paahdetut kastanjat suolapedillä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Friteeratut kastanjat