Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paahdetusta valkosipulista valmistettua aiolia

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 5 kuorittua valkosipulinkynttä
  • 1 dl majoneesia
  • 2 dl smetanaa

Valmistusohje

Paahda valkosipulinkynsiä paistinpannussa, kunnes ne ovat kullanruskeita. Älä käytä paistinpannulla öljyä tai voita. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita majoneesiin ja smetanaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää aiheesta:

SavukalasalaattiHaudutettua purjoaKermaviili-porkkanasalaattiPiparjuurella maustettu bataattimuusiPunajuuriseosAioli
AioliGluteenitonKasvisruokaLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Aioli
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Paahdetusta valkosipulista valmistettua aiolia

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kermainen aioli

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Aioli

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Aiolia kolmella tavalla