Paahdettua karitsan karetta
Julkaistu
Karitsa maistuu perunapyreen ja kasvisten kanssa.
Ainekset
- 1 karitsan kare
- suolaa
- mustapippuria
- sinappia
- leipärouhetta
Valmistusohje
Siisti kare isoimmista kalvoista. Mausta huolella suolalla ja pippurilla. Paahda karetta kuumalla pannulla molemmin puolin.
Nosta kare uunipellille ja sipaise ohut kerros sinappia lihan päälle. Ripottele leipärouhetta sinapin päälle ja loppukypsennä 185-asteisessa uunissa noin 5-6 minuuttia.
Anna lihan vetäytyä hetki ennen kuin leikkaat paloiksi.
Tarjoile valkosipuli-perunapyreen sekä paahdettujen kasvisten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka