Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Osso buco porsaanpotkasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle-kuudelle

  • 1 ½ kg vähärasvaista porsaanpotkaa
  • 8 pikkusipulia
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 naudanliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • 2 prk kokonaisia tomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuina
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
  • 1-2 tl basilikaa
  • 1 tl timjamia
  • 1 porkkana, paloina
  • 100 g juuriselleriä, tankoina
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat, ruskista huolellisesti joka puolelta.

2. Ruskista sipulit. Sekoita lihojen kanssa padassa. Puuteroi päälle jauhot, murusta mukaan liemikuutio ja lisää vesi.

3. Lisää persilja ja mausteet.

4. Keitä hiljalleen kannen alla n. 1 ½ tuntia.

5. Lisää porkkanat ja selleri kun puolet keittoajasta on kulunut.

Klassisen Ossobuco Milanesen juuret ovat Italiassa, ja se valmistettiin alunperin lampaasta tai naudanlihasta. Koristele mielellään klassisilla koristeilla: gremolatalla, hienoksi raastetulla sitruunankuorella jonka olet sekoittanut persiljan kanssa sekä valkosipulinkynnellä.

Lisää aiheesta:

Kanapata MarengoBorssi – venäläinen punajuurikeittoPotkapataVasikkapataGotlannin lammaspataItalialainen sianpotka
Osso buccoKananmunatonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Osso bucco
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Osso bucoa ja rosmariiniöljyssä paistetut perunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Osso bucco munakoison kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Punaviinihärkää ja friteerattuja perunapalloja

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Oikea osso buco

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Osso buco sahramirisoton kera