Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Osso bucco munakoison kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

4 annosta

  • 1,2 kg naudan osso buccoa
  • ½ porkkana
  • ½ pieni munakoiso
  • 100 g juuriselleriä
  • 1 iso sipuli
  • vehnäjauhoja
  • 2 dl punaviiniä
  • 2 dl vasikanlihalientä
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl silputtua persiljaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Puhdista, kuori ja kuutioi porkkana, munakoiso, juuriselleri ja sipuli. Leivitä osso bucco vehnäjauhossa ja ruskista voissa padassa. Lisää joukkoon sipuli, porkkana, juuriselleri ja munakoiso ja paista, kunnes ne saavat hieman väriä.

2. Kaada sekaan viini ja lihaliemi. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua tunnin ajan tai kunnes liha irtoaa luista.

3. Ripottele pinnalle persiljaa ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Coq au vin keitetyllä riisilläVasikkaa kastikkeessa pinaatin ja sellerin keraPorsaanlihapata ananaksellaNopea ranskalainen lihapataOikea osso bucoOsso buco porsaanpotkasta
Osso buccoKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tämä patatyyppinen ruoka on peräisin pohjoisitalialaisesta keittiöstä. Parhainta siitä saa, kun käyttää naudan osso buccoa, jossa on jäljellä luu ytimineen. Osso bucco tarjoillaan perinteisesti sahramirisoton kera.

Tuoreimmat aiheesta

Osso bucco
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Osso bucoa ja rosmariiniöljyssä paistetut perunat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Osso bucco munakoison kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Punaviinihärkää ja friteerattuja perunapalloja

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Oikea osso buco

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Osso buco sahramirisoton kera