Omenapannukakku pekonilla

Ihanaa kotiruokaa.

Neljälle

  • 3 kananmunaa
  • ½ tl suolaa
  • 3 tl sokeria
  • 6 dl maitoa
  • 2 ¾ dl vehnäjauhoja
  • 140 g suikaloitua pekonia
  • 2 omenaa, ohuina lohkoina

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Voitele suuri paistinpannu (uuninkestävällä kahvalla) tai uunipannu. Paista pekonit ja laita vuokaan omenalohkojen kera.

2. Vatkaa taikina ja kaada vuokaan. Paista uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.