Oluenmakuiset kinkkurullat
Oluella maustetut kinkkurullat kermaisessa kastikkeessa ovat taattu menestysateria.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Kahdelle
- 8 viipaletta keittokinkkua
- 2 viipaletta savukinkkua, hienonnettuina
- 1 kerä lehtisalaattia, hienonnettuna
- noin 1 dl juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
- 1 dl vaaleaa olutta
- 1 dl kermaa
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita salaatti, savukinkku ja 1 dl juustoraastetta tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Laita keittokinkkuviipaleet pareittain, levitä niille täytettä ja kääri rullalle. Laita ne sauma alaspäin uunivuokaan.
3. Sekoita olut ja kerma, kaada vuokaan. Ripottele päälle loput juustosta, puuteroi paprikalla ja gratinoi ylävastuksen alla kunnes juusto on sulanut. Tarjoile mielellään keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti