Oliivi-kapris lihamureke

Perinteiseen lihamurekkeeseen saat makua lisäämällä oliiveja ja kaprista. Lisää perunoita ja salaattia ja päivällinen on valmis.

Ainekset

  • 800 g jauhelihaa
  • 2 sipulia
  • 2 munaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl kermaviiliä
  • 3 rkl pieniä kapriksia
  • 100 g suikaloituja, kivettömiä oliiveja
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Turvota korppujauhot kermaviilissä n. 10 min. Hienonna sipulit ja sekoita jauhelihan joukkoon. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile taikina öljytyin käsin uunivuokaan ja paista 180 asteessa n. 30 min ajan.

Tarjoile keitettyjen perunoiden sekä salaatin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja