Oliivi-kapris lihamureke

Perinteiseen lihamurekkeeseen saat makua lisäämällä oliiveja ja kaprista. Lisää perunoita ja salaattia ja päivällinen on valmis.

Ainekset

  • 800 g jauhelihaa
  • 2 sipulia
  • 2 munaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl kermaviiliä
  • 3 rkl pieniä kapriksia
  • 100 g suikaloituja, kivettömiä oliiveja
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Turvota korppujauhot kermaviilissä n. 10 min. Hienonna sipulit ja sekoita jauhelihan joukkoon. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile taikina öljytyin käsin uunivuokaan ja paista 180 asteessa n. 30 min ajan.

Tarjoile keitettyjen perunoiden sekä salaatin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.