Perinteiseen lihamurekkeeseen saat makua lisäämällä oliiveja ja kaprista. Lisää perunoita ja salaattia ja päivällinen on valmis.
Ainekset
- 800 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 2 munaa
- 1 dl korppujauhoja
- 2 dl kermaviiliä
- 3 rkl pieniä kapriksia
- 100 g suikaloituja, kivettömiä oliiveja
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Turvota korppujauhot kermaviilissä n. 10 min. Hienonna sipulit ja sekoita jauhelihan joukkoon. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Muotoile taikina öljytyin käsin uunivuokaan ja paista 180 asteessa n. 30 min ajan.
Tarjoile keitettyjen perunoiden sekä salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!