Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ohukaislasagne

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ellet halua valmistaa ohukaisia itse, niitä voi nykyään ostaa valmiina kaupasta, jolloin valmistat ruoan nopeasti.

Neljälle-viidelle

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 6-7 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 3 isoa tomaattia, viipaleina
  • noin 3 dl juustoraastetta
  • hienonnettua persiljaa

Täyte

  • 300 g sika-nautajauhelihaa
  • 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
  • 2-3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 maustemitta timjamia
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.

2. Vatkaa jauhot, suola, maito ja munat. Anna taikinan turvota.

3. Ruskista jauheliha muruiseksi, lisää muut täytteen ainekset ja keitä hiljalleen 30 minuuttia.

4. Paista ohuita ohukaisia, laita ne pellille ja niiden väliin leivinpaperia.

5. Laita 3 ohukaista pohjaksi, lado sitten päälle jauhelihaseosta, tomaattia ja juustoa ja kerrosten välille 2 ohukaista.

6. Peitä ylimmät ohukaiset tomaatilla ja juustolla, gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Lisää aiheesta:

Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessaIso anjovispizzaJuuresgratiini pekonillaMarinoidut naudanliha- ja kanavartaatYlelliset crêpesit sianliha-purjotäytteelläKinkkua sienimuhennoksella
LasagnePääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lasagne
  • 03.02.202312:38
    Makkarapasta

    Kari Aihisen lenkkimakkaralasagne

  • 25.02.202209:06
    Kasvislasagne

    Katin mehevä juureslasagne valmistuu edullisista raaka-aineista

  • 17.03.202014:03
    Pääruoat

    Porkkana-jauhelihalasagne – Jennin kotivara-arkiruoka

  • 05.06.201912:32
    Pääruoat

    Munakoisolasagne – Liemessä-Jennin paras lasagne ikinä!

  • 29.01.201814:27
    Kasvislasagne

    Kasvislasagne