Mainos
Mainos

Kokki Sami Garam suosii leipomuksissaan Nutellaa. Tämä resepti on Sanna Kiiskin ja Lee Ehnqvistin kirjasta Ihanat kuppikakut (Paasilinna 2013). Kirjan tuotoista lahjoitetaan rahaa Hope ry:n toiminnan tukemiseen.

12 kpl

  • 125 g voita
  • 1 1/2 dl fariisokeria
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 1 1/2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl maitoa
  • Nutellaa

Kuorrutus

  • 100 g voita
  • 200 g Nutellaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl tomusokeria

Valmistusohje

Vaahdota pehmeä voi ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä maito varovasti käännellen ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Jaa puolet taikinasta paperisiin vuokiin ja laita reilu teelusikallinen Nutellaa jokaiseen kakkuun. Lisää päälle loput taikinat ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Tee kuorrutus: Vatkaa pehmeä voi ja huoneenlämpöinen Nutella sekaisin, lisää vaniljasokeri ja tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Kuorruta kakut täysin jäähtyneenä.

Resepti kirjasta Sanna Kiiski & Lee Ehnqvist: Ihanat kuppikakut (Paasilinna 2013). Kirjan tuottoja lahjoitetaan vähävaraisia lapsiperheitä ja huostaanotettuja lapsia auttavan Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnan tukemiseen.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.