Nopea rosolli

Perinteinen rosolli valmistetaan mieluiten jo paljon etukäteen, jotta se saa maustua oikein hyväksi. Tämän rosollivariantin voi kuitenkin valmistaa juuri ennen tarjoilua. Muista kuitenkin, että tarvitset keitettyjä, kylmiä perunoita.

Neljälle

  • 1 prk matjessilliä
  • 1 talviomena
  • 1 etikkakurkku
  • 3 keitettyä, kylmää perunaa
  • 7 dl kuutioituja punajuuria
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 rkl makeaa sinappia
  • ripaus jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi matjessilli, omena, etikkakurkku ja perunat, sekoita.

2. Sekoita kermaviili, sinappi ja pippuri.

3. Sekoita kermaviilisekoitus ja kuutioidut punajuuret silliseokseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!