Nopea rosolli
Perinteinen rosolli valmistetaan mieluiten jo paljon etukäteen, jotta se saa maustua oikein hyväksi. Tämän rosollivariantin voi kuitenkin valmistaa juuri ennen tarjoilua. Muista kuitenkin, että tarvitset keitettyjä, kylmiä perunoita.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1 prk matjessilliä
- 1 talviomena
- 1 etikkakurkku
- 3 keitettyä, kylmää perunaa
- 7 dl kuutioituja punajuuria
- 1 dl kermaviiliä
- 1 rkl makeaa sinappia
- ripaus jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuutioi matjessilli, omena, etikkakurkku ja perunat, sekoita.
2. Sekoita kermaviili, sinappi ja pippuri.
3. Sekoita kermaviilisekoitus ja kuutioidut punajuuret silliseokseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje