Mainos
Mainos

Perinteinen rosolli valmistetaan mieluiten jo paljon etukäteen, jotta se saa maustua oikein hyväksi. Tämän rosollivariantin voi kuitenkin valmistaa juuri ennen tarjoilua. Muista kuitenkin, että tarvitset keitettyjä, kylmiä perunoita.

Neljälle

  • 1 prk matjessilliä
  • 1 talviomena
  • 1 etikkakurkku
  • 3 keitettyä, kylmää perunaa
  • 7 dl kuutioituja punajuuria
  • 1 dl kermaviiliä
  • 1 rkl makeaa sinappia
  • ripaus jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi matjessilli, omena, etikkakurkku ja perunat, sekoita.

2. Sekoita kermaviili, sinappi ja pippuri.

3. Sekoita kermaviilisekoitus ja kuutioidut punajuuret silliseokseen.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.