Nopea makkarapannu
Tämä pyttipannua muistuttava ruokalaji sopii hyvin varsinkin, jos ruokailijoita on useita. Käytä pakasteperunoita tai kuori ja kuutioi raakoja perunoita.
Neljälle
- n. 500 g lenkkimakkaraa
- 1 pss pakastettuja perunakuutioita
- 2 keltasipulia
- suolaa ja paprikajauhetta
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 2 omenaa
- raastettua piparjuurta
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 100 asteeseen. Kuutioi makkara isoiksi paloiksi ja hienonna sipuli. Paista sipuli ja perunat voissa pannussa. Mausta suolalla ja paprikalla.
2. Laita kaikki vuokaan ja pidä lämpimänä uunissa.
3. Paista makkarakuutiot ja puolet persiljasta, sekoita vuokaan. Lohko perunat ja paista ne pehmeiksi, lisää vuokaan. Ripottele päälle piparjuuriraaste ja loput persiljasta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike