Nopea makeajuusto

Tällä juustolla on monta nimeä, makeajuusto, syöttijuusto... Aito juusto valmistetaan juustonjuoksutteesta, mutta tämän epäaidon version valmistamme raejuustosta.

Neljälle

  • 1 dl rusinoita
  • ½ dl konjakkia
  • 500 g raejuustoa
  • 1 munankeltuainen
  • 2 rkl raakaruokosokeria

Tarjoiluun

  • tuoreita marjoja

Valmistusohje

1. Kaada konjakki rusinoille ja anna niiden pehmetä. Siivilöi konjakki pois.

2. Sekoita raejuusto, keltuainen, sokeri ja rusinat.

3. Asettele juustoa neljälle lautaselle, koristele tuoreilla marjoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!