Nopea makeajuusto
Tällä juustolla on monta nimeä, makeajuusto, syöttijuusto... Aito juusto valmistetaan juustonjuoksutteesta, mutta tämän epäaidon version valmistamme raejuustosta.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 dl rusinoita
- ½ dl konjakkia
- 500 g raejuustoa
- 1 munankeltuainen
- 2 rkl raakaruokosokeria
Tarjoiluun
- tuoreita marjoja
Valmistusohje
1. Kaada konjakki rusinoille ja anna niiden pehmetä. Siivilöi konjakki pois.
2. Sekoita raejuusto, keltuainen, sokeri ja rusinat.
3. Asettele juustoa neljälle lautaselle, koristele tuoreilla marjoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa