Mainos
Mainos

Tällä juustolla on monta nimeä, makeajuusto, syöttijuusto... Aito juusto valmistetaan juustonjuoksutteesta, mutta tämän epäaidon version valmistamme raejuustosta.

Neljälle

  • 1 dl rusinoita
  • ½ dl konjakkia
  • 500 g raejuustoa
  • 1 munankeltuainen
  • 2 rkl raakaruokosokeria

Tarjoiluun

  • tuoreita marjoja

Valmistusohje

1. Kaada konjakki rusinoille ja anna niiden pehmetä. Siivilöi konjakki pois.

2. Sekoita raejuusto, keltuainen, sokeri ja rusinat.

3. Asettele juustoa neljälle lautaselle, koristele tuoreilla marjoilla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.