Nopea linssikeitto

Intialainen linssikeitto – valmista 15 minuutissa! Voiko arkiruoka valmistua nopeammin? Tee vartissa maukas linssikeitto. Ihana intialainen linssikeitto, jossa mango chutneyta, garam masalaa ja inkivääriä.

Ainekset, 4 annosta

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 tl currya
  • 2 rkl garam masalaa
  • 100 g pinaatinlehtiä
  • 3 dl GoGreen Ready in 5 Punaisia pikalinssejä
  • 1,5 litraa kasvislientä
  • 300 g tomaattimurskaa
  • 1 dl ruokakermaa
  • 0,5 dl tuorepuristettua sitruunamehua
  • öljyä, raastettua tuoretta inkivääriä, mang chutneyta, suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistusohje

Valmistus 15 min:

1. Kuori sipuli ja valkosipuli, pilko ne ja tiristä öljyssä. Lisää curry, garam masala ja pinaatti. Kypsytä minuutti.

2. Lisää linssit ja kasvisliemi. Sekoita tomaattimurska, kerma, sitruunamehu ja raastettua inkivääriä liemeen. Mausta mango chutneylla sekä tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

3. Keitä kannen alla n. 10-15 minuuttia.

Reseptin tarjoaa: GoGreen

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.