Sulata voi. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kaada pannulle muutama ruokalusikallinen sulatettua voita ja kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää timjami ja laakerinlehti. Lisää kananmaksat pannulle ja paista keskikovalla lämmöllä muutama minuutti, kunnes maksa on kypsää mutta hiukan punertavaa sisältä. Lisää calvados tässä vaiheessa ja mausta pippureilla ja suolalla. Poista laakerinlehti ja kaada pannun sisältö tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi. Lisää kerma joukkoon ohuena nauhana koneen koko ajan käydessä. Lisää myös noin 1,5 dl sulatettua voita. Kaada kannelliseen kauniiseen tarjoiluastiaan ja anna jähmettyä n. 1-2 tuntia kylmässä. Kaada pinnalle kerros sulaa voita ja anna voin jähmettyä. Paté säilyy jääkaapissa voikannen alla reilun viikon.

