Nopea kääretorttu vadelmahillolla
Tämä torttu valmistuu nopeasti ja siitä tulee vain maukkaampi jos se saa vetäytyä hieman. Mutta vahdi uunia tarkoin! Ohut taikinalevy palaa helposti.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
10-12 viipaleeseen
- 3 kananmunaa
- 2 dl kidesokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 ½ tl leivinjauhetta
- ½ dl kahvikermaa
Täyte
- 2 dl vadelmahilloa
- halutessasi, hieman voisulaa
- hieman kidesokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Laita leivinpaperi uunipannulle, penslaa se halutessasi voisulalla.
2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan, lisää sitten kerma. Levitä taikina uunipannulle. Paista uunin keskitasolla n. 5 minuuttia.
3. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille kun olet ottanut sen uunista ja vedä pois paistopaperi. Levitä päälle hillo ja kääri torttu rullalle, laita se jäähtymään sauma alaspäin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa