Neljä kesädrinkkiä
Tässä neljä viilentävää kesädrinkkiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- Yhdelle
Aurinkodrinkki
- 2 dl omenamehua
- 2 dl hedelmäsoodaa
- 1 kiivi
Hedelmädrinkki
- 1 rkl hedelmäcocktail-purkkihedelmiä
- 1 dl mustaherukkamehutiivistettä
- 33 cl hedelmäsoodaa
Ananasdrinkki
- 2 rkl ananasmurskaa
- 33 cl mineraalivettä
- 1 sitruuna
Vale-kir
- 1 dl mustaherukkamehutiivistettä
- 30 cl alkoholitonta viiniä
Lisäksi tarvitset
- jääpaloja, cocktailmarjoja
Valmistusohje
1. Aurinkodrinkki: Täytä 1/3 lasista omenamehulla, täytä lasi hedelmäsoodalla. Laita viipaloitua kiiviä lasiin.
2. Hedelmädrinkki: Laita kukkurallinen ruokalusikallinen hedelmäcocktail-hedelmiä lasiin. Kaada päälle mustaherukkamehutiivistettä ja täytä lasi hedelmäsoodalla. Laita lasiin jääpaloja.
3. Ananasdrinkki: Laita 2 rkl ananasmurskaa lasiin, täytä mineraalivedellä, sitruunalla ja jääpaloilla.
4. Vale-kir: Kaada mustaherukkamehutiiviste lasiin, täytä alkoholittomalla viinillä, lisää jääpaloja tai cocktailmarjoja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia