Nauhapastaa San Miniaton tryffeleiden kera
Davidin mielestä kaikkien tryffelireseptien kuuluisi olla niin yksikertaisia, että sienien huumaannuttava maku voisi loistaa.
4 hengelle
- 400g tuoreita tagliatelleja
- 4 ruokalusikallista voita
- 2 ruokalusikallista juuriraastettua parmesaanijuustoa
- vastaraastettuja tryffeleitä ja tryffelilastuja.
Tee näin
Valmistusohje
Davidin ystävä Marzia opetti San Miniatossa reseptin, jolla saa tryffeleiden ominaisuudet kauniisti esille.
- Keitä kiehuvassa ja suolatussa vedessä tuoreita tagliatelleja. Ota ne pois vedestä noin kaksi minuuttia ennen kuin ovat "al dente". Huhtele ne, mutta jätä hiukan pastavettä jäljelle.
- Sulata voi pannussa ja lisää tagliatellet sekä niistä jäänyt vesi. Jos pasta on liian kuivaa, kaada lisää pastavettä.
- Lisää parmesaanijuusto ja tryffeliraaste. Anna kaiken paistua pannulla minuutin ajan niin että kastikkeen koostumus sakeutuu.
- Aseta luomus lautaselle ja ripottele päälle tryffelilastuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike