Nauhapastaa San Miniaton tryffeleiden kera
Davidin mielestä kaikkien tryffelireseptien kuuluisi olla niin yksikertaisia, että sienien huumaannuttava maku voisi loistaa.
4 hengelle
- 400g tuoreita tagliatelleja
- 4 ruokalusikallista voita
- 2 ruokalusikallista juuriraastettua parmesaanijuustoa
- vastaraastettuja tryffeleitä ja tryffelilastuja.
Tee näin
Valmistusohje
Davidin ystävä Marzia opetti San Miniatossa reseptin, jolla saa tryffeleiden ominaisuudet kauniisti esille.
- Keitä kiehuvassa ja suolatussa vedessä tuoreita tagliatelleja. Ota ne pois vedestä noin kaksi minuuttia ennen kuin ovat "al dente". Huhtele ne, mutta jätä hiukan pastavettä jäljelle.
- Sulata voi pannussa ja lisää tagliatellet sekä niistä jäänyt vesi. Jos pasta on liian kuivaa, kaada lisää pastavettä.
- Lisää parmesaanijuusto ja tryffeliraaste. Anna kaiken paistua pannulla minuutin ajan niin että kastikkeen koostumus sakeutuu.
- Aseta luomus lautaselle ja ripottele päälle tryffelilastuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje