Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Nauhapastaa San Miniaton tryffeleiden kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Davidin mielestä kaikkien tryffelireseptien kuuluisi olla niin yksikertaisia, että sienien huumaannuttava maku voisi loistaa.

4 hengelle

  • 400g tuoreita tagliatelleja
  • 4 ruokalusikallista voita
  • 2 ruokalusikallista juuriraastettua parmesaanijuustoa
  • vastaraastettuja tryffeleitä ja tryffelilastuja.

Tee näin

    Valmistusohje

    Davidin ystävä Marzia opetti San Miniatossa reseptin, jolla saa tryffeleiden ominaisuudet kauniisti esille.

    - Keitä kiehuvassa ja suolatussa vedessä tuoreita tagliatelleja. Ota ne pois vedestä noin kaksi minuuttia ennen kuin ovat "al dente". Huhtele ne, mutta jätä hiukan pastavettä jäljelle.

    - Sulata voi pannussa ja lisää tagliatellet sekä niistä jäänyt vesi. Jos pasta on liian kuivaa, kaada lisää pastavettä.

    - Lisää parmesaanijuusto ja tryffeliraaste. Anna kaiken paistua pannulla minuutin ajan niin että kastikkeen koostumus sakeutuu.

    - Aseta luomus lautaselle ja ripottele päälle tryffelilastuja.

    Lisää aiheesta:

    MasterChef: Tortelliineja tomaattiliemessä – Tiian reseptiValkosipulivoipasta alle vartissa – helppo ja nopea arkiruokaParmesaanikeittoa kinkun ja pastan keraAnkanmaksalla ja tryffelillä täytetyt kanafileetSyksyinen sieni-pastasalaattiPennepastaa suklaa-sardellikastikkeessa
    SienipastaPääruoatPastat ja nuudelit

    Tuoreimmat aiheesta

    Sienipasta
    • 03.09.202113:16
      Harri Syrjänen

      Harri Syrjäsen tatti-poropasta

    • 20.08.202112:37
      Sienet

      Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta

    • 05.10.201708:23
      Sienisato

      Kaupungin paras sienipasta

    • 18.02.201300:00
      Pastat ja nuudelit

      Pastaa sienien ja pinaattisalaatin kera

    • 18.02.201300:00
      Pastakastike

      Pastaa korvasienikastikkeen kera