Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Naudan sisäpaistileikkeet, tomaatti- oliivipaistos ja piparjuurikastiketta

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Ainekset

  • 600 g naudan sisäpaistileikettä
  • 3 tomaattia
  • 1 punasipulia
  • mustia oliiveja
  • kirveliä
  • persiljaa
  • 3 dl lihalientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl piparjuuritahnaa tai wasabia
  • öljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • maissitärkkelystä
  • vettä

Valmistusohje

Mausta leikkeet suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla medium-kypsäksi eli noin minuutti molemmilta puolilta.

Paistilihasta olevaa pihviä ei kannata kypsentää läpikypsäksi, koska lihasta tulee sitkeää.

Hienonna yrtit.

Leikkaa tomaatit ja sipuli paloiksi tai lohkoiksi.

Lisää paistinpannuun öljyä sekä tomaatit, sipulit ja oliivit.

Freesaa hetki ja lisää hienonnetut yrtit.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kerma sekä piparjuuritahna.

Suurusta kastike tarvittaessa maissitärkkelyksellä.

Mausta suolalla.

Ville Viitamäki, Katisten Kartano ja viinivinkit Jyrin reseptille

Yvon Mau Saint-Emilion, keskitäyteläinen punaviini, Ranska 13,88€ (Alkon tuotenumero 443137)

Fog Head Pinot Noir, tamminen punaviini, Yhdysvallat 14,98€ (Alkon tuotenumero 439657)

Lisää aiheesta:

Paistettua haukea ja oliiveilla ja pekonilla maustettu lämmin tomaattisalaattiChili con carne jauhelihastaUnkarilainen lihapata eli pörköltEntrecôte snacksRosmariiniöljyssä haudutettua kukonpojankoipeaPastaa, tuoreita sieniä ja lihasuikaleita sinappi-kermakastikkeessa
NaudanpaistiKananmunatonMakujaJyri HänninenViinivinkitGoGreenVideoreseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanpaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Manzo branzato

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kokonaisena paistettua etuselkää

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaisti juuressoseessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaistia liemessä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaistia ja kantarellikastiketta