Naudan pippuripihvi paahtopaistista ja jogurtilla mehustettua varhaiskaalia

7.5.2013.

Ainekset

  • 280 g naudan paahtopaistipihvejä

Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia

  • 1 varhaiskaali
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 sitruuna
  • 1 valkosipulin kynsi
  • suolaa
  • pähkinöitä

Valmistusohje

Liha:

Kuivaa liha nesteistä. Paista pannulla voissa pihveihin hyvä väri.

Loppukypesnnä 100-asteisessa uunissa niin, että lihan kypsyys 52-56 astetta. Anna lihan vetäytyä foliossa pöydällä 5 minuuttia.

Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia:

Pilko varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Purista sitruuna kaalin päälle ja anna maustua hetki. Valuta kaalista ylimääräinen neste pois. Lisää jogurtti ja mausta valkosipulilla ja suolalla. Lisää pähkinöitä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!