Naudan pippuripihvi paahtopaistista ja jogurtilla mehustettua varhaiskaalia
7.5.2013.
Ainekset
- 280 g naudan paahtopaistipihvejä
Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia
- 1 varhaiskaali
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 1 sitruuna
- 1 valkosipulin kynsi
- suolaa
- pähkinöitä
Valmistusohje
Liha:
Kuivaa liha nesteistä. Paista pannulla voissa pihveihin hyvä väri.
Loppukypesnnä 100-asteisessa uunissa niin, että lihan kypsyys 52-56 astetta. Anna lihan vetäytyä foliossa pöydällä 5 minuuttia.
Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia:
Pilko varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Purista sitruuna kaalin päälle ja anna maustua hetki. Valuta kaalista ylimääräinen neste pois. Lisää jogurtti ja mausta valkosipulilla ja suolalla. Lisää pähkinöitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan