Naudan kuvetta ja parsaa
Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!
Ainekset
- 600 g naudan kuvetta
- 12 parsaa
- 1 sipuli
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Siisti liha veitsellä ja paloittele pienemmiksi palasiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes pinta saa kauniin värin. Aseta liha uunivuokaan ja paista 125 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 54 astetta (keskiosasta mitattuna). Ota uunista ja anna vetäytyä.
Kuutioi sipulit ja kuullota oliiviöljyssä (matalalla lämmöllä, kunnes pehmenevät).
Poista parsoista tyvet ja paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla, pippurilla ja sipulilla ja tarjoa lihan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti