Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Naudan kuvetta ja parsaa

Julkaistu 10.04.2014 09:00

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 600 g naudan kuvetta
  • 12 parsaa
  • 1 sipuli
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Siisti liha veitsellä ja paloittele pienemmiksi palasiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes pinta saa kauniin värin. Aseta liha uunivuokaan ja paista 125 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 54 astetta (keskiosasta mitattuna). Ota uunista ja anna vetäytyä.

Kuutioi sipulit ja kuullota oliiviöljyssä (matalalla lämmöllä, kunnes pehmenevät).

Poista parsoista tyvet ja paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla, pippurilla ja sipulilla ja tarjoa lihan kanssa.

Lisää aiheesta:

Mantelivoilla maustettua maa-artisokkaaSienitäytteiset krustaditPaahdettua ankanrintaa ja mausteista couscousiaVihreä keitto lohen keraPaistettu kuhaHärän ulkofileetä, paahdettuja kevätjuureksia ja kuusenkerkkiä
ParsaAjankohtaistaBrunssiNopeat ja helpotPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Parsa
  • 02.04.202310:45
    Kasvisrisotto

    Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto

  • 06.05.202213:45
    Pasta

    Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta

  • 11.06.202112:22
    Hans Välimäki

    Keitettyä parsaa ja hollandaisekastike – Hans Välimäen ohje

  • 27.04.202112:59
    Risotto

    Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella

  • 15.04.202017:03
    Lisäkeruoat

    Uunifetaparsa – Jennin kevätversio suositusta uunifetapastasta