Naudan kuvetta ja parsaa

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 600 g naudan kuvetta
  • 12 parsaa
  • 1 sipuli
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Siisti liha veitsellä ja paloittele pienemmiksi palasiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes pinta saa kauniin värin. Aseta liha uunivuokaan ja paista 125 asteessa, kunnes lihan lämpötila on 54 astetta (keskiosasta mitattuna). Ota uunista ja anna vetäytyä.

Kuutioi sipulit ja kuullota oliiviöljyssä (matalalla lämmöllä, kunnes pehmenevät).

Poista parsoista tyvet ja paista kuumalla pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät. Mausta suolalla, pippurilla ja sipulilla ja tarjoa lihan kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja