Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Napolilaistyylinen pizza

Napolilaistyylisen pizzan paistat helposti pizzauunissa.
Napolilaistyylisen pizzan paistat helposti pizzauunissa.MTV
Julkaistu 04.08.2023 10:46

MTV LIFESTYLE

Oletko hankkinut pihallesi pizzauunin, mutta et ole löytänyt hyvää pizzareseptiä? Napolilaistyylinen pizza valmistuu helposti pizzauunilla.

  • Kokonaisvalmistusaika: 750 min
  • Aktiivinen aika: 30 min
  • Annosmäärä: 2 pizzaa

Pohja

  • 4 dl 00-pizzajauhoja
  • ½ g (1/6 tl kuivahiivaa)
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl vettä

Täyte

  • 2-4 rkl tomaattipyreetä tai punaista pestoa
  • 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 4–6 kirsikka- tai miniluumutomaattia
  • 2 palloa mozzarellajuustoa tai -juustoraastetta

Pinnalle

  • basilikaa tai oreganoa

Valmistusohje

  1. Laita pizzajauhot, kuivahiiva, suola ja vesi kulhoon ja vaivaa yleiskoneella, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. 

  2. Anna kohota huoneenlämmössä liinalla suojattuna 6–12 tuntia.

  3. Jaa sitten taikina kahteen osaan ja pyöritä palloiksi.

  4. Laita työlaudalle pizzajauhoja ja muotoile käsin painellen palloista pizzapohjat keskeltä reunalle päin.

  5. Laita pizzalapiolle hieman jauhoja ja nosta pohja siihen.

  6. Levitä pinnalle tomaattipyreetä tai punaista pestoa.

  7. Laita päälle ilmakuivattua kinkkua ja puolitettuja kirsikka- tai miniluumutomaatteja siten, että tomaatit ovat pizzan keskiosassa. 

  8. Revi päälle mozzarellajuustoa ja paista kuumassa pizzauunissa usein käännellen muutama minuutti.

  9. Ripottele pinnalle halutessasi kuivattua tai tuoretta basilikaa tai oreganoa.

Lisää aiheesta:

Ketopizza – Katin ketogeeninen pizza on superherkullinen ja helppo valmistaaValkoinen parsapizzaMinipizzatTuoretomaattipizzaGrillatut minipizzatPizzapohja
PizzaHellapoliisiPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 04.08.202310:46
    Hellapoliisi

    Napolilaistyylinen pizza

  • 26.04.201708:21
    Pizza

    Valkoinen parsapizza