Nakkistroganov
Nakkistorganov Makuja-kokki Samin tapaan on näppärä koko perheen suosikkiruoka. Tarjoa makaronien tai perunamuusin kera. Lisämausteeksi sopii sinappi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 500 g nakkeja
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 2 rkl sinappia
- 1 suolakurkku
- 1 prk smetanaa
- makaronia
Valmistusohje
Viipaloi nakit ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota paloja pannulla ja lisää vehnäjauhot. Jatka kuullotusta tovi ja mausta nakit tomaattipyreellä ja sinapilla.
Lisää vettä koko ajan sekoittaen niin, että ainekset peittyvät. Hauduta kymmenisen minuuttia ja lisää kuutioitu kurkku ja lopuksi myös smetana kastikkeeseen. Tarjoa lisäkkeeksi keitettyä makaronia tai perunasosetta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti